Hemsk natt!

Har haft oturen 2 nätter i rad nu... har sådan fruktansvärd halsbränna som resulterar i tryck i bröstet och ryggen, skit ont... det bränner och svider så ja inte vet vart ja ska ta vägen... var upp och gick runt 3 ggr inatt, det står att man ska ligga högt med huvudet men det hjälper inte mej i alla fall, fick sätta mej i sängen och läsa... Trycker så i mellangärdet, känns som det är stopp där, förstår inte varför det inte sjunker ner på mej som det stått i flera veckor att det ska göra, men nej!

Idag går vi in i vecka 38, inte alls länge kvar nu... Hoppas ja inte behöver gå över, för det skulle vara så roligt att få bebisen innan Marcus och Louise åker till Norge... annars får det bli webbkameran, det går det med såklart!

Idag jobbar ja endast 15-19, jätte skönt.... tror ja ska åka ner till babyproffsen och se om de har nåt täcke och kudde till sovgungan för det har ja inget än, vi får se...

Ha en skön dag, ikväll blir det hockey på tv:n!

Puss!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0