HATAR!!!!!!

Hatar sömnlösa nätter och ljumskar å diverse som känns som det ska gå sönder när man ska vända sig... Vi la oss vid ca 23.00 igår, innan det tog ja en samarin som förebyggande mot halsbrännan tänkte ja... eller hur... 01.00 stod det på klockan när ja tittade på mikron och tog mej ett glas igen,,, usch för det!
Sen har ja vart på toa och vart vaken om vartannat tills ja steg upp med Andreas 05.00 och gjorde frukost... så nu brinner det i vedspisen och ja ser på cops...

Men som sagt åter igen är ja mycket nöjd och lycklig för att ja får vara gravid och uppleva detta.. inget ja skulle vilja vara utan, men måste få klaga lite också;)
Bebisen sover ett tag nu känner ja, har grejat runt hela natten, ligger ja på höger sidan så blir det antagligen trångt åt den för det trycker uppe i mellangärdet på mej och halsen, anar att det är det som gör att ja får halsbränna.. sen när ja sätter mej på sängkanten har ja som en stor bula mitt emellan revbenen.. ihop tryckt blir den, stackaren!

Ha nu en skön dag, ja hoppas att ja orkar somna ett tag nu framför brasan och tv:n..

Kramar!!


Kommentarer
Karin

Det hör till graviditeten att få klaga, det är din rätt som kvinna! =) Pussar

2010-10-20 @ 17:04:01
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0