Barnmorskebesök!

Igår började dagen med att Sofie kom vid ca 11, vi drack kaffe och åt bulle ja vart å köpt på shell, jätte goa:) Satt och tölade och hade mysigt... Efter det var det dags för barnmorskebesök, alltid lika trevligt! Det var en barnmorsekeelev som tog hand om mej, mycket trevlig... men såklart var även min vanliga barnmorska med...
De frågade hur ja mådde, och ja beskrev att ja blir mer sliten nu, mer påtagligt än innan, speciellt när det blir rörigt på jobbet.. känner att ja inte riktigt orkar med då... kan känna mej jätte pigg innan sen slår det om på bara några minuter, så ja är aldrig förbered på det... Och ja sa att ja e så kopiöst andfådd hela tiden, men som de sa så har bebisen lagt sig högt upp på mej så det är inte konstigt om det trycker mycke...

Blodtrycket togs och denna gång var det på 140/65, ska ju inte helst gå över det på mej... Sen fick ja slänga mej upp på britsen för att känna hur bebisen ligger i magen... Eleven kände först, klämde och kände runt på magen, hon tyckte sig känna rumpan högst upp till höger vid revbenet och små fossingar, sen ligger den med ryggen längs högersidan, men huvudet var desto svårare att känna... Men efter ett x-antal försök från båda så konstaterade de att bebisen ligger jätte långt ner och bak med huvudet i bäckenet, vilket en del gör men det är svårare att känna dem då... Birgit skämtade med mej och frågade om ja inte kände att den var påväg ut eftersom den glidit ner såpass:)
Så bebisen är fixerad nu... De tippade på att bebisen var lagomt stor, men de var mer åt hållet att den var stor....

Vi skrev även en sammanfattning om min graviditet och hur ja ville ha det på förlossningen, om det var några särskilda önskemål, men som ja sa är det väldigt svårt att avgöra hur ja vill ha det för ja har aldrig fött barn förut och tycker det känns svårt att veta hur ja vill ha det... så ja är öppen för förslag skrev vi... Nästa gång ska ja dit den 22 oktober klockan 14.00, då har ja även gjort sista dagen på jobbet och då är det dags för invägning vilket ja INTE ser fram emot!

På kvällen var jag, Louise och mamma på inredningsparty... Fick köpa soppbuffè för 99:-, vilket ja inte förstår hur de kunde kalla soppbuffè för du fick en tallrik som var minimal med typ passerade morötter och smörgås, sen fick du inte ta om... öh, det tjäna de nog en slant på och den smaka noll!
Jag inhandlade en bricka med 4 stycken ljuslyktor som skiftade i guld och till det fick man grankottar som passar fint under jul, kostade 379:- så det var överkomligt, för det mesta var dyrt... Köpte även saltskrubb som man ska ha i duschen och skrubba sig ren med, luktade jätte gott och en olja att ha efteråt... de två var för halva priset... Men det var en trevlig kväll!

Idag går vi in i vecka 37 och bebisen räknas som fullgången nu...

Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0