Snorig..

Snorig har lilltussen blivit nu, stackaren.... han var det lite i början oxå men då prata de på att det kunde vara fostervatten kvar i kanalerna... nu är han mer som förkyld... så imorse fick han lite näsdroppar, får fråga på bvc vad ja kan göra... man blir ju så ställd, allt e ju så nytt!

Igår fick ja ÄNTLIGEN simkortet till min iphone.... töligt att de skickar ut mobilen innan man får simkortet, gör de ju i och försig inte jämt men en del kan få det senare står det på telias hemsida... så nu ska man försöka lära sig den, finns ju hur mycke finesser som helst...

Igår vägde ja mej... 2 veckor innan förlossningen vägde ja 99,9kg på vårdcentralen, hann ju inte väga mej innan ja fick åka in skulle ju gjort det på söndagen så ja vet ju inte riktigt vad vikten sluta på... men igår vägde ja i alla fall 90,4kg så ja har ett x antal kilo att ta, men men är ju inte det första ja tänker på nu, får ju inte röra på mej nåt speciellt än... Måttet i midjan var 125cm innan och nu 118cm,,, lite roligt att se så vet ja...

Idag lyser solen så fint.. ja och Alexander har vart uppe sen 06.00, sovit lite emellanåt och tittat på tv:n... har precis eldat lite i brasan var ju något kallare i morse så det behövs!

Ha en skön dag:)

Kramar!


Toya ligger vid barnvagnen och passar på han,,, kass bild bara!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0