Perfekt tajming....

Typiskt....
Imorse vakna ja med ännu sämre hals, kände av lite igår att ja hade lite ont när ja hosta, att det lixom sved och nu har det blivit ännu värre... Ont i huvudet som bara den och hes och "sur" i halsen... Vore ju skitskönt att må såhär om man ska in och föda..... typiskt!

Ska åka med pappa till stan idag om ja orkar, behöver inhandla en mysdress och ett par tofflor som ja kan ha med mej till förlossningen.. barnmorskan frågar mej varje gång om ja packat ner det som behövs och det har ja gjort till bebisen men ja behöver väl nåt också såklart.. ska inte ta med mej för mycke för det hade de sagt till från förlossningen att en del kommer med flera väskor och väller ut och det behövs inte, i så fall kan ja lämna i bilen så får vi hämta där om det behövs... men ja ska väl inte planera på att flytta in, får hoppas det går smidigt!

Nu ska ja försöka sova lite till klockan är ju endast 06.11 och natten har varit i mycke vaket tillstånd, tyvärr...

Kramar!!!


Kommentarer
zandra

Lovelia är oxå sjuk. snorig å grejer. såg föresten jättefina mysdressar för gravida på hm i plysch. gött med den där kanten som håller ihop magen sen när bebisen är ute.

2010-11-02 @ 08:29:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0