"mensvärk!

Idag när Toya var och lekte med sin kompis Benjamin fick ja världens smärta i nedre delen, som mensvärk oxå stråla det ut i ryggen och ner i ljumskarna... blev alldeles kallsvettig och nervös... efter mycke om och men fick ja med Toya hem och fick gå in och luta mej mot köksbordet men det släppte inte, så ja la mej på sängen i stället... Känner jätte mycke i ljumskarna nu och att det lixom pressar en del neråt även lite ont i magen...

Andreas har åkt på hockey nu, en del av hans kompisar spelar så då får man passa på... var meningen att ja skulle vart med men känner mej inte så upplagd för det just nu, dels för att ja e dålig av förkylningen + att det håller på i magen.... jätte nervös är ja.... hur ska man överleva fölossningen? Skitjobbigt att ja börjat känna såhär nu i slutet, blir nervös för varje smärta ja lyckas känna... men ut ska det.... Andreas mamma och pappa ringer och frågar varje dag hur det går, de är väl jätte spända, första barnbarnet och allt så goa... Jätte många som skriver varje dag och frågar om det blivit nån bebis, så roligt att folk tänker på oss... men såklart skickar ja ju ut meddelande när det är avklarat oxå:)

Idag är det bonde söker fru, tycker ja e roligt att se, mycke pinsamheter...

Må gott,,, Puss!



Kommentarer
Marcus

Snart kommer bebiiisen, då får ni ringa / smsa meeeej!!! :) Lycka till från mej o Louise!!

2010-11-03 @ 19:26:44
Karin

Hur går det med dig? Är det imorn det är UL om inte bebben har bestämt sig för att titta ut?! =D Puss o kram

2010-11-04 @ 19:40:54
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0