Vecka 14 avklarad!!

Skriver mitt första inlägg med min nya super fina ROSA hp mini som jag fick av älskling idag,, gud va go! Han sa inget så när ja kom hem satt han å greja med den... luring!'

Idag har ja vart med pappa till stan och ätit lunch.. pastasallad blev det.. smakade inge bra helt plötsligt när ja satt där och åt så ja gav den till brorsan... blir så in emellan för mej nu sen ja blevit gravid.. helt plötsligt smakar det inte alls bra även om ja va sugen på det innan! Könstigt!
Köpte mej 4 solcellslampor som ja ska ha längs gången till entrèn, blir nog mysigt. Köpte även blommor som ja ska plantera i vår nya välkommen skylt som vi fick av svärmor och svärfar!

Nu är det torsdag och älskling har kommit hem för veckan, härligt. Han är i Hellefors och jobbar nu ska nog bli där ett tag så på måndag drar han med sig husvagnen så han för lite yta att va på själv! Perfekt att ha med den, för därihar han både tv med boxer och internet så det är nog gött för han!
I morse var ja och poppisarna uppe vid 8.00, brorsan sov här inatt så det var lika bra att gå upp när han ändå skulle iväg.. så då fixade vi alla boxarna i stallet och slängde ner hö från höloftet, så allt va klart så slipper ja ta det på eftermiddagen.

Nej nu ska ja dammsuga sen blir det plantering.

See you! Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0