Mos och Korv!

Japp det blev dagens mat, gör gött!
Ska alldeles snart gå ut och gå med älsklingarna.. men är sååå bedrövligt trött, brukar i och försig släppa när ja gått en stund.


Mammas minsta tuss Toya.

Och mammas äldsta tuss Tilda!

Just för tillfället är Toya otroligt nyfiken på poolen som tinats upp efter vintern och satts igång, väldigt spännande vad det kan vara... får bara se till att hon inte trillar i för då kommer hon inte upp.
När vi får en liten bebis får vi se till att sätta upp galler runt poolen, för det går inte riskera att hon/han trillar i. I början av april var vi på utställning med Toya, jätte kul men gud va nervös ja var innan eftersom det var första gången, men det gick bra hon fick medalj med HP (hederspris). Här kommer lite bilder:



Pia hjälper mej att ställa upp Toya.

Springer och visar upp henne, såklart hade skosnöret gått upp precis innan!

I helgen jobbar ja, gud va roligt....:( jodå det går bra, har väldigt bra tider. 9-18 på lördagen och 10-15 på söndagen, så det funkar! Nej nu ska ja ut å röra på dököttet!

Pöss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0