Ikea!

Ikväll var ja å mamma till ikea för att strosa runt, kom dit 19.20 så vi hade inte all tid i världen, så det var bara att knalla på! Köpte oss en varsin mjukglass innan vi gick in för det var ja orolig att ja inte skulle hinna med annars.... ja e besatt av mjukglass, så gött!
Sprang på massa nödvändiga saker, en ny badrumsmatta till lilla toan( passa perfekt), ny toaring, har haft sönder ett x antal sen vi flytta in och då kan man undra hur det går till, jo fest! senast var min bror för full så den lyckades fara i backen, ett nytt överdrag till en fotölj som står ute i garaget, är nästan 100 på att det är rätt fotölj som skulle vara till överdraget.. hade kostat 500 och nu endast 99:- och det var exakt ett sådant ja tänkt mej! Klädvårdsrullar, dotljus, plastbunkar m.m
Det var en trevlig kväll fast ja inte mådde bra.

Nu har ja precis gått å lagt mej men tror ja måste gå upp och ta en smörgås är jätte hungrig!
Sov gött!
Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0