Tjock och klumpig....

ja, så precis känner ja mej... Känns som ja vaggar fram, och när ja är på jobbet så tappar ja precis allt på golvet bara för det är så gött att böja sig ner hela tiden;)
Bebisen skiner med sin frånvaro, ja känner nästan ingenting... jo, när ja satt i kassan idag så höll den på en stund fast det känns att den ligger långt bak för det är som små buffar... längtar tills ja känner ordentligt så ja slipper gå och tänka på det hela tiden, är nog helt normalt att tänka så, alla skulle väl bli oroliga från att känna mycke till nästan ingenting?

Imorn är det dags att ring om höft och armbågsröntgen till min lilla tuss.. längtar tills det är gjort och ja fått svaren så ja vet att allt är bra, hoppas innerligt att hon är fel fri... Den 28 juli ska ja även på utställningskurs med henne, ska bli sååå kul, längtar verkligen! Och ska även till Ransäter och titta på utställnig helgen efter det... roligt!

På fredag åker vi till älsklings stuga över natten.. hans mamma och pappa ska även vara där så det blir mysigt, sen är det dags för Lovelias 1 års kalas på lördag, blir kuligt det!



Ha en underbar kväll!!

Puss och kram!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0