Sliten...

Magen är inte på topp igen, hade ont igår kväll och har det även nu, trycker i huvudet på mej också, känns som jag har noll ork! Men jobbar som sagt bara 12-21.30 idag så det är väl lugnt;)
Jag får en väldig smärta i höger ljumske när ja böjer mej och ska typ knyta skorna eller plocka upp något, förändras väl mycke nu anar ja..
Inatt sov ja bättre, vakna bara en gång och var upp på toan, sen somna ja faktiskt om nästan direkt, hade stängt av tv:n fast ja inte visste om det själv, så ja var väl helt borta.
Älskling är ute på blocket mycke för vi är sugna på att köpa en båt så vi kan åka ut och fiska och må gött, hoppas han finner en lämplig snart, vi bor ju så nära klarälven så det vore perfekt!
Vårat uterum börjar även ta form nu, vi har beställt till en mittmodul och en fåtölj till soffan för det blev lite klenare än vi tänkt, så sen blir det nog super... Som ni ser har ja köpt jätte färgglada kuddar, men det piffa faktiskt upp och gjorde det hemtrevligt, var lite osäker först...



Ska köpa en matta också + jag har 2 pedistaler från ikea till katterna på varsin sida av soffan med röda puffar på.. De ligger ju gärna i soffan och det blir ju så hårigt, det är därför ja lagt ut filtarna, så får man plocka bort dem när man ska sitta där.. Brorsan och jag satt och åt paj å drack kaffe där igår när det åska och regna, jätte mysigt!! Han var nämligen hemma hos oss å träna i garaget när ja kom hem, så då gick vi in å satte oss när regnet drog igång...
Bebisen är mindre aktiv än den var för några dar sen, känner nån stark buff in emellan men inget speciellt, ska ju som sagt till barnmorskan imorn, behöll den tiden fast ja var där förra veckan, så då får ja lyssna på bäbi igen:) och höra om den växt bra... ska även ta ett blodprov på möran som hon ville ja skulle göra innan..

Nej nu ska ja titta lite på internet...
Puss!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0