Puh....

ja, idag spänner och drar det i magen, precis vid naveln och ut på sidorna, nästan som träningsvärk, även neråt där äggstockarna satt förut innan de började flytta sig uppåt... men men...

Har även fått svar från försäkringskassan angående att ja skulle behöva jobba halvtid 2 månader innan det är dags.. att de ej har beviljat det??? De anser att min arbetsförmåga inte är minst nedsatt en fjärdedel... så nu jävlar ska ja strida,,, vart är folket födda som sitter där och beslutar såååå mycke dumt...? Även min kassachef har skrivit ett långt utlåtande om varför det inte är lämpligt att ja jobbar så långa pass..... men tydligen är det inga problem!!

Bebisen har känts med starka buffar ca 3 gånger idag, och då har det vart kraftigare än förr, skvatt till och med till när "sparken" kom:)

Sov sött////LOUISE


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0