Klockan 05.49 Poppas 1 års-dag!

Nu har min älskade man åkt till jobbe och eftersom ja inte mår nåt vidare har ja vart vaken ett x-antal timmar från och till, så ja steg upp med han! Min älskade Toya fyller 1 år idag och det ska firas med badning, leka med Benjamin och massa godis... Ja hade köpt med mej 3 stora ben till hennes syskon igår som de fick när vi var där och hämta hö, de blev så nöjda. Toyas systrar var så små mot henne, gud vilken skillnad på hur de hade växt, ja har ju inte sett dem på ca 2 månader och det hade hänt jätte mycke! Men likheter finns det, en av dem ser precis ut som Toya fast hon är lite ljusare och det var henne vi valde först, men efter ett par veckor bytte vi till den lilla ulltussen vi har nu, är så svårt att se vem av dem som man faller för när de bara är ett par veckor eftersom då är de så lika. Hennes bror var helt underbar sååå fin.. vi ville ju ha en hane men det blev bara en och den skulle hon behålla eftersom det var den sista kullen på en av hennes avelstikar, så det fanns en mening med att Toya skulle komma till oss och det är ja såååå lycklig för!

Ja mår som sagt inge vidare, magen värker men eftersom ja har problem med den så tror ja det beror på det men ändå känns det olustigt när man har en bebis i magen när man har ont.. även en del illamående.. Mår ja inge bättre sen när barnmorskan har telefontid så ringer ja till henne, så kanske ja kan få komma dit och bli lite lugnare om hon kan kolla att allt står rätt till... Mår endast bra när ja ligger ner, när ja börjar röra mej kör det igång igen... :(

Igår var Andreas föräldrar här när ja kom hem, de hade vart och hämtat sina möbler som de hade beställt på sommarlagret i mitten av april och fick dem inte förrens nu, så de var måttligt glada.. våra beställde vi 1 maj och när vi ringde dit förra veckan hade halva soffan kommit och den andra delen skulle komma i slutet på juli... så det blev avbeställning på stört och ja råder alla som läser detta att inte köpa något på sommarlagret som måste beställas för de håller aldrig vad de säger.. 2 veckor skulle det ta för oss att få utemöblerna,, mmm lr hur! Samma sak hände när ja beställde vår tv bänk 3 månader innan vi flytta in i huset.. inte fick ja dem, 17 veckor längre än vad de hade sagt fick ja den, vad nöjd man blir då... men nu trodde ja såklart att när de gjort reklam för utemöbler sen i våras så kan det väl inte ta så lång tid,,, tji fick ja för det! Jo till saken, då hade de hästkärran med sig så de följde med oss och körde höet 2 vändor, Andreas, svärfar och min bror Marcus fick lasta så stod ja och svärmor bredvid, kände mej jätte lat men tror inte det är så smart att lyfta massa när ja inte mår så bra, men det gick smidigt, blev ca 90 bal så vi hämtar mer vid nästa körd är det tänk och fyller upp för vintern.

Vi har nu tagit sammanlagt 7 möss, inte konstigt att det var skit och piss överallt i skåpet.. så snart har vi utrotat de små rackarna:) Min dag kommer bli väldigt lugn, träffar säkert pappa sen en stund, måndagar är inte min toppdag, blir lite orolig i min kropp då, vet inte varför men det släpper bara ja inte behöver va själv... Hoppas ja kommer känna bebisen mycke nu på möran då vet ja i alla fall att den mår bra...

Ha det gott..
Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0