Kan inte sova...

Ännu en natt "utan" sömn, blir så trött på mej själv att ja inte kan sova ordentligt...
Igår kom Frekk hit... han är ju så söt och go, går jätte bra ihop med båda mina så det märks inte att ja har 3 hundar nu, Matilda surar väl lite in emellan men inga problem,,, Han sov bra inatt fast han aldrig varit här. Ja gick upp nu vid 04.45 för ja orkar inte ligga kvar, magen gör uppror och blåsan spränger så det går inte att hålla sig här, ja har aldrig varit kissnödig på det sättet förut så det märks väldig skillnad för det går inte att ligga kvar en stund..
Mina katter är då inte fega, de tryckte in Frekk i ett hörn igår så ja fick ta ut dem, inte ett dugg rädda, de "skyddar" sitt hus, tror inte de gör nåt men synd om han, blev ju helt förskräckt...

Nu väntar ja på Marcus som ska stanna till här och äta frukost innan han åker hem å lägger sig, han delar nämligen ut post på möran, kör runt där i sin postbil:) go han...
För mej blir det en dag hemma igen, gulliga Cissi ringde igår och fråga hur det va med mej, så snällt, skönt med folk som bryr sig... så det blir lugna promenader med vovvarna och soffan..
Ska ta kort på dem sen så får ni se.
Bebis sparkar på mej nu, inte så mycke men knuffar in emellan, mysigt värre!

Ha en underbar dag...
Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0