Hej på er!!

Semester är väl underbart...
Bebisen sparkar för fullt sen i fredags när vi var i älsklings stuga... även första gånhen Andreas kunde lägga handen på och känna bebisen sparka, helt underbart.. Har haft ont i magen i 2 dar nu och då är den lite lugnare men ändå kraftigare än förut när ja inte kände något när ja hade ont..
Har varit till grannen å fyndat bebiskläder, madrass till spjälsängen å täcke ( nytvättat å inte ett märke på dem) för 700:-..
Brorsans tjej ringde¨å fråga om vi vill köpa deras emmaljunga nitro city vagn, så det ska vi göra... fanns ingen liggdel till den så det fynda vi på blocket för 200:- perfekt! Den skulle ha kostat 1200-1300 kr att köpa till annars.

Igår var ingen roliga dag... var och gjorde ad/hd röntgen på Toya, ett måste om du vill avla och använda hunden... även bra för kenneln så de ser hur resultatet blivit på varje kull. Vänsterarmåge fram såg inte alls bra ut, mycke pålagring, även höger fram var det lite pålagring, höfterna trodde hon inte skulle dömas ut, för de såg bra ut... Det är ju inte veterinären som ger slutgiltiga beskedet utan det får ja från skk. Så det känns inte roligt, huvudsaken nu är att hon inte får ont i framtiden och hon är min ögonsten vilket fall som helst hur det än blir på slutgiltiga beskedet, utställning å ta kull får bli på nån hund i min framtid, Poppan är mammas älskling, men såklart vill man att de ska vara fria så de inte får ont i framtiden så nu får man göra det bästa av situationen, mammas älskling har ju fått en flytväst som vi ska ta med till min stuga i helgen, hon simma jätte bra med den i Andreas stuga, annars utan flyväst får hon som panik så då simmar hon med frambenen jätte högt å bakbenen försvinner i vattnet... bra start att börja träna på, bra för höfter å leder!

Idag kommer Frekk och ska vara här tills på fredag!

Ha det så gott...
Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0