Dom små!

Jaha då var det kvällen igen.... har gått och lagt mej ovanligt tidigt, men är så trött på allt just nu ledsen som bara den och orkar inte med mej själv för tillfället... känner mej dretful, tjock, klumpig, allmänt oattraktiv och ensam i bött... känns som ja är själv jämt... har träffat Andreas 2 dar denna vecka, mycke givande....... tror att det den utlösande faktorn var att han inte ringde nåt igår kväll, ringde 14.00 idag och sa att han somna... så roligt när man ligger hemma själv och bara väntar på det enda samtalet som känns viktigt också blir det inget förrens dan därpå och vid 14.00!!!!!!!!!!! Tror inte han skulle uppskatta det alls heller om det var ombytta roller, vilket han vet aldrig händer för ja e inte sån som person som tycker om att dra iväg  med massa tjejer och festa en hel helg utan han, vet inte riktigt va ja skulle få ut av det ärligt talat, kan gå ut en kväll i stan räcker gått och väl för mej! Men men vi är olika och ja är väl väldigt känslig just nu och mår almänt piss så det är säkert bättre imorn, önskar att ja somna direkt och vakna till morronen vid 08.00 pigg å gla!

Några har i alla fall förgyllt min dag och mamma och pappa såklart som var med mej till ikea... Älskar er!

Toya Älskling:



Frekk och Toya:







Toya njuter vid poolen:



Mammas lunch:



Och såklart fick mina älsklingar slutet på melonen, jätte gott:)







Blev bara lite söligt men va gör det;)
Frekk trodde nog inte ja va klok när ja försökte ge han en melonskiva, inte alls gott!

Hoppas alla haft en underbar dag med mycke sol och bad.. Ja låg ca 3 timmar bak vid poolen och under de timmarna bada ja 5 gånger... mycke skönt!
Magen är inge vidare än tyvärr men lär nog dröja tror ja.... i morse trodde jag att ja skulle få ställa in ikea för ja var sååå illamående och yr, inge vidare...

Sov sött..
Puss!


Kommentarer
Karin

Älskade vännen, du är allt annat än ful o tjock, du är vacker, gravid o den underbaraste jag känner! =)

Krya på dig! Puss o kram

2010-07-10 @ 23:43:24
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0