Promenix...

Nu har vi vart på en promenad med Gustav å deras 2 hundar uppe på gården... jätte gött, blåste väl visserligen en del men skönt ändå! Alexander sov trots skällande hundar och fyrhjulingar, mår så skönt i vagnen när man är inbäddad så bra:) Träffade även Malin å Adam som var förbi där och sa hej...

När vi kom hem åt älskling å ja lite lunch och nu sitter vi här och eldar i brasan och ja har väl tänt ett 100-tals ljus härinne känns det som... så mysigt med värmeljus tycker jag.
Ska väl gå ut i stallet snart och fixa ordning åt hästarna, men vädret är ganska skönt så de kan stå ute ett tag till...

Mamma och Pappa är ju som sagt hos Marcus och Louise i Hemsedal, skulle vart mycke trevligt å vart med där. Prata med papa förut och han förberedde maten för kvällen å Marcus greja med annat.. Alla andra var ute och åkte slalom... säkert jätte kul!

Nej, nu ska ja vila mej lite medans ja kan...

Puss♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0