Det ändrar sig fort....

Mys i soffan.........








Det är inte alls roligt och sitta själv bredvid mamma, jag vill ju vara i knät!

Idag har Martina och Benjamin vart här och myst... blev massa kaffe och töl... blåser som bara den här ute, såg på termometern att det endast var -10grader så ja tyckte det kändes skönt å gå ut, men hjälp vad det drog kallt... Inte så konstigt med öppna gärden runt om, då drar det på!

Imorn ska tussen vägas och mätas runt 11-tiden, fundera på om ja ska svänga förbi jobbet efter det, i julruschen å allt för då har de ju inget å göra;) Får väl slå en pling först å höra efter..

Nu är maten färdiglagad, blir pasta å fläskfilè med kantarellsås... mycket gott! Alexander ligger å sover i sin vagn efter vår promenad... Vi köpte en babyvakt igår med lcd-skärm så vi kan se honom, perfekt om han sover å ja är i nåt annat rum, vill inte dra in barnvagnen i vardagsrummet förrens däcken torkat från all snö, inte det bästa på parkettgolv! Så nu behöver ja inte sitta å vänta ute i köket för nu hör och ser ja han ändå:)

Hoppas allt e bra med alla!

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0