Väldigt aktiv bäbi!

Nu jädrar sparkas och slås det i magen för fullt:)
Idag när vi åkte för att handla kändes det som hela innehållet i magen vändes ut och in, måste vart bebisen som vände sig ett varv för det vred sig i hela magen och efter det har den sparkat kraftigare och mer...  Antagligen ligger bäbi mycke längre fram nu än den gjort förut... så nu får ja så ja tiger.... underbart det är att känna det lilla livet!
På tisdag ska vi till banmorskan vid halv 11 för att mäta sf-måttet och få svar på prover ja ska lämna på måndag.. även lyssna på hjärtat på bäbi! Vi har även fått tid för föräldrakurs 1 september ska bli spännande..
Igår var älskling å jag och köpte en sovgunga som ja hittat för 950:- på blocket, nästan inte använd jätte fräsch! Så den prov montera älskling idag å det kommer nog bli super de första månaderna!

Hoppas alla haft en bra fredag-.....

Puss!



Kommentarer
Karin

Hej sotnos.. =D

Hoppas du har haft det bra pa din semester! Vi njuter o har det bra i denna extrem varme pa Rhodos o langtar lite hem! =)

Hoppas du mar bra, saknar dig!

Puss o kram

2010-08-16 @ 12:23:36
Tonci

Tack för din kommentar hos mig och välkommen på min blogg! Precis, som du skriver är det svårt med den här sista tiden. Försäkringskassan har blivit orimligt sträng när det gäller havandeskapspenning och sjukskrivning. Och det är självklart att man inte vill använda sina föräldradagar i förväg utan vill ha dem med bebisen.

Jag hoppas att du ska klara jobbet så länge du behöver eller problemet ska lösas på något sätt.

Kram

2010-08-16 @ 19:50:32
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0