Ligger så obehagligt!!!

ja, varje natt också.... kan inte hitta en ställning som är skön att ligga i... har alltid en kudde mellan mina ben när ja ska sova för det minskar trycket lite, men så blir ja skitvarm i stället... ligger visserligen i soffan än och slumrade till här medans de spelar... Nu börjar Fredagen den 13:de, så ja får väl se på en ett tag...
Hade otrolig magvärk förut, kändes att ja lyft en del idag som ja inte borde... Var ut hos hästarna förut och bar endast 1 vattenhink, brukar annars använda vattenslangen och sen bar, drog ja in en spånbal som väger bly och ja kände att det inte kändes bra, men var tvungen för allt spån var slut i min box, och det var nog det som ställde till det... så ja kan endast ligga på rygg för då gör det inte ont i magen eller så får ja lägga en kudde mellan soffan å magen för att slippa trycket.... problem man har!

Imorn ska ja åka och titta på tapet till bäbirummet har ja legat och planerat..

Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0