Långtur i skogen och tacogratäng i ugnen!

Japps, nu har ja vart ute och motionerat... vovvisarna har fått sprungit av sig i skogen, perfekt att kunna ha dem lösa utan att behöva titta efter folk hela tiden... I slutet av promenaden kände ja att det strama och drog längs ner i magen, så då var det bara att sakta ner, bebisen har en tendens att vrida sig i magen nu, en väldigt konstig känsla, tar sig väl ett varv.. Känner även sparkar väldigt ofta bak i ryggen och ner mot rumoan, så ja anar att den ligger långt bak fortfarande trots mycke guppande fram på magen också... blev så full i skratt i morse för det var precis som den försökte ta sig ut...
Skrev till en tjej på jobbet i morse och frågade hur det hade gått på deras ultraljud... de skulle troligtvis få en liten tjej,,, spännande... undra vad vi kommer få!? Ja har ingen som helst känsla vad det kommer bli... och det spelar ju ingen roll, bara barnet mår bra! Ska kolla på bebistapeter nån dag, vill i alla fall göra en fondvägg med björnar på i nån neutral färg... och nu känner jag att ja vill pynta rummet och göra det fint, med massa mysiga saker!

Åh Karin va gla ja blev för din hälsning,,, saknar dej massa, ska bli så kul att träffas snart igen... tänker på din vovvis också ska bli sååååå kul! Puss på dej!

Nej nu ska vi äta tacogratäng, brorsan är här inatt och min kära sambo och han spelar på datorn,,,, jätte mogna;)

Puss på er!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0