Bebiskläder!

Åh, va mycke fina bebiskläder det finns att köpa... var in på H&m:s hemsida och oj va söta dressar det finns,,, vill köpa allt! Imorn ska förhoppningsvis mamma och jag åka till Ikea och titta runt lite.. måste köpa madrass till skötbädden och ska inhandla nån lampa till baby rummet...
Tapeten vi beställde ska ja åka och hämta imorn, för nu har den nog kommit... vill få upp den så fort som möjligt så det inte sitter för mycke lukt kvar av nytapetserat när bebisen kommer!

Ja har även inhandlat 2 olika väggord på tradera som vi ska ha ovanför sängen... " Det finaste vi gjort" och " Vår lilla Ängel" blir nog mysigt... ja är gör dålig på att inreda men man får väl göra sitt bästa.. Har precis sett på " Livet på BB " om för tidigt födda bebisar, usch va jobbigt det var att se, hemskt att få uppleva nåt sådant.. ja hoppas innerligt att allt kommer gå bra..

Kramp i vaderna och benen är något som vart standard för mej sen graviditetsvecka 12 eller nåt tror ja, speciellt när jag sträcker på mej då drar det ihop sig... fast ja dricker massvis med vatten... några på jobbet läste för mej häromdagen att dricker man lightdricka ökar det risken för att bebisen ska födas för tidigt.. med ganska hög % oxå... så det lär det inte bli något mer av, fast ja har faktiskt avstått från dricka mestadels...

Ja ska även försöka hinna titta på en åkpåse till barnvagnen imorn... tänkte vi skulle använda det i vinter i ställe för täcke, det är många som rekommenderar det när ja läser runt så vi får väl se om ja finner nån! Måste även försöka titta över när ja tänkt gå hem innan det är dags, är så anti på att ta ut föräldradar innan det är dags.. men en tjej på jobbet påminde mej idag om att man får ju de 10 första dagarna från jobbet, så ja kanske ska unna mej 7 dar med föräldrapenning så ja kan gå hem 2 veckor innan i alla fall.. måste titta på det.. Ja har en på jobbet som ska hjälpa mej eller i alla fall visa mej hur man lägger in föräldradar och sköter allt över internet.. ska visst vara smidigt säger de!

Nope, nu ska ja se lite på tv:n ledig dag imorn, skönt dä!

Puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0