Avslag havandeskapspenning!

Återigen fick ja avslag efter omprövning... sååååå jädra sjukt, så vet ja folk som jobbar med mycke "lättare" arbete som har fått... vart är felet och hur kan de bedöma så olika... de tyckte ja kunde börja ta ut föräldra dar 60 dar innan, men det är väl inget man vill, de vill man ju ha när bebisen kommer och havandeskapspenning är ju till för att man tycker jobbet blir för tungt.... men men blev inte direkt förvånad och ja hade bara ansökt om att få jobba halvtid!

Bebisen håller sig skapligt lugn just nu, känner att den håller till bak i ryggen, för det sparkar ner mot min rumpa, så det kan va:) Imorn fyller min bror och mormor år, så idag kom mormor hem från Lidköping för att vara här hela helgen... trevligt, träffa henne förut. Älskling å ja har precis ätit revbensspjäll som ja köpte på maxi förut, jätte mumsigt!

Ha en skön fredags kväll!!
Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0